Ποιοι Είμαστε

kartaΗ ΕΥΡΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Α.Ε. προέρχεται από μετατροπή της ατομικής επιχείρησης ΓΩΡΓΟΣ ΔΑΝΙΗΛ Λογιστικό Γραφείο που ξεκίνησε στο Μεσολόγγι το 1988.
Στη συνέχεια παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λογιστικά, φοροτεχνικά και ασφαλιστικά θέματα επεκτείναμε  την δραστηριότητά μας και στην ευρύτερη περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.

Σήμερα με την μορφή της Α.Ε. και στεγαζόμενοι σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, λειτουργούμε τρία γραφεία παροχής  λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών στο Μεσολόγγι, στην Πάτρα και στο Αγρίνιο, απασχολώντας σε μόνιμη βάση 15 άτομα προσωπικό και συνεργάτες.Έχουμε εξειδικευθεί στην σύσταση κάθε είδους εταιρειών, όπως Α.Ε., Ε.Π.Ε., Συνεταιρισμών, Ο.Ε. κλπ.

Τηρούμε όλες τις κατηγορίες των βιβλίων του Κ.Β.Σ. και εφαρμόζουμε με επιτυχία το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα σε μεγάλες  επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα (Α.Ε., Ε.Π.Ε. κλπ), και στα τρία γραφεία μας.

Από το έτος 2001 και αφού παρακολουθήσαμε εξειδικευμένα σεμινάρια εφαρμόζουμε με επιτυχία το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα και στο Δημόσιο τομέα (Δήμους, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Νοσοκομεία κλπ) και είμαστε σύμβουλοι λογιστικής οργάνωσης για τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ.

Ενδεικτικά έχουμε συντάξει τους Ισολογισμούς των μεγαλυτέρων Δήμων της Δυτικής Ελλάδας, όπως Πατρών, Αιγίου, Μεσολογγίου, Ναυπάκτου, Καρπενησίου, των Νοσοκομείων Μεσολογγίου και Πρεβέζης καθώς και πλήθους άλλων μικρότερων Δήμων, Δημοτικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Στελέχη της εταιρείας μας έχουν εκπαιδευτεί στην παρακολούθηση θεμάτων μισθοδοσίας, ασφάλισης και επιδοτούμενων προγραμμάτων από ΟΑΕΔ.

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα, από τεχνολογικής άποψης, λογιστικά προγράμματα, προσφέροντας λύσεις σε κάθε είδους φορολογικό και ασφαλιστικό θέμα, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια που αναζητά σήμερα κάθε φορολογούμενος (Εταιρεία ή Ιδιώτης).

karta2Χειριζόμαστε με μεγάλη επιτυχία θέματα χρηματοοικονομικά των πελατών μας, παρέχουμε επενδυτικές και χρηματοδοτικές συμβουλές και ασχολούμαστε με την ένταξη επενδύσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο και σε άλλα επιδοτούμενα προγράμματα όπως ΠΕΠ, LEADER+, κλπ.

Είμαστε μέλη του  Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) και η εταιρεία μας έχει άδεια λειτουργίας γραφείου παροχής Λογιστικών – Φοροτεχνικών Υπηρεσιών.

Ποιοι Είμαστε 20 Μαρτίου 2015

Ευρωοικονομική

Αγρίνιο  

Τ.26410 54800 F.2641054881

Μεσολόγγι  

Τ.26310 26011 F.2631055130

Πάτρα  

Τ.2610 620954 F.2610620954

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Σάββατο: 8:30 π.μ. με 21:00 μ.μ. Κυριακή: κλειστά

Google Map

Login Form